Qonsultti

vai

Qollega?

chess-2472416_1280.jpg

Laatukonsultti voi tarjota asiantuntemustaan ns. perinteisenä konsultointina, mutta laadunhallinnan asiantuntijatehtävien ruuhkanpurussa tai rutiinien osittaisessa ulkoistamisessa freelancer on hinta-laatu -suhteeltaan oiva ja riskitön vaihtoehto: pienyrittäjää se auttaa keskittymään itse olennaiseen, ja isompikin firma voi saada kokeneen asiantuntijan nopeasti avukseen ilman raskasta rekrytointiprosessia ja vastuuta omasta työntekijästä.

On tarpeesi sitten lyhyt- tai pitkäaikainen, ota yhteyttä niin suunnitellaan sopivin ratkaisu tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Ensimmäinen konsultaatiokäyntini on aina ilmainen! Se ei velvoita sinua mihinkään, korkeintaan saatat saada muutaman hyvän ja ilmaisen neuvon.

Laatuhommia

noodles-516635__340.jpg

Omavalvonta & HACCP

Kokonaissuunnitelmien teko alusta lähtien tai olemassa olevien arviointi, vaatimustenmukaisuuden arviointi ja tarpeen vaatiessa omavalvontasi täydentäminen, apunasi niin pitkälle kuin haluat.

HACCP-riskinarvion validointi, laadunvalvonnan kehittäminen…

Erityistä: akryyliamidin hallinta omavalvonnan puitteissa.

diet-695723__340.jpg

Sertifioitu laadunhallinta- järjestelmä

Sertifioitu johtamisjärjestelmä tuo uskottavuutta asiakkaasi silmissä. Mitä isompien yritysten kanssa toimit tai jos harjoitat vientiä, on erityisesti sertifioitu tuoteturvallisuusjärjestelmä avainasemassa myyntisi kannalta. Esim. ISO 22000, FSSC 22000, McD SQMS, GMP+ FSA. Lähtötilanteen kartoitus, gap-analyysit, toteutus tarpeen mukaan.

files-1614223__340.jpg

Aloittavan toiminnan luvat ja tuki

Aloittava toiminta tarvitsee tilanteesta riippuen hyvinkin monia ja erilaisia lupia sekä suunnitteluvaiheessa tietämystä esimerkiksi hygieniaan liittyen tai työturvallisuus- ja ympäristölainsäädännön vaatimuksista. Tehdasprojekteissa mukana olleella Rouva Q:lla on kokemusta elintarvikehuoneistoista, rehutoimijan rekisteröinneistä, teollisesta alkoholinkäytöstä, kemikaaleihin ja työturvallisuuteen liittyvistä vaatimuksista sekä pk-yritysten ympäristöluvista. Myös laadunvalvontalaboratorioiden suunnittelussa voin auttaa.

books-1866844_960_720.jpg

Elintarvike-lainsäädäntö

Keskity ydinosaamiseesi ja anna minun hoitaa analyysi vaatimustenmukaisuudesta nyt ja jatkossa, myös lainsäädännön muutostilanteissa. Elintarvikelainsäädäntö koostuu kymmenistä EU- ja kansallisen tason säädöksistä; oletko perillä siitä, mitkä kaikki koskevat juuri sinun toimintaasi, ja millaisia muutoksia niissä on viime vuosina tapahtunut?

Erityistä osaamista elintarvikkeiden kontaminanteista, kuten valmistuksessa muodostuva akryyliamidi, jonka hallinta omavalvonnan puitteissa on tullut lakisääteiseksi huhtikuussa 2018.

leave-364178__340.jpg

Koulutukset tarpeen mukaan

Koulutuksia tiimillesi simerkiksi aiheista laatujärjestelmät, laadunvalvonta, omavalvonta, hygieniakäytännöt, HACCP, elintarvikelainsäädäntö, akryyliamidi, kemikaalien turvallinen käsittely, ATEX… joko livenä tai valmiina koulutusmateriaalina esimerkiksi perehdytystarkoituksiin. Valitse sinä niin minä toteutan.

notebook-2386034__340.jpg

Vuokra-asiantuntija laadunhallintaan

Musta hevonen on uusi vaihtoehtosi rekrytoinnille! Vuokraa laatuasiantuntija väliaikaiseksi lisäkäsipariksi tai ulkoista osa prosesseista kokonaan. Asiantuntijavuokraus on kevyt ja riskitön vaihtoehto rekrytoinnille. Esimerkkejä:

Laatujärjestelmien ylläpito ja kehitys, auditoinnit, toimittaja-arvioinnit, laatutiimien toiminnan kehittäminen tai vaikka lisäkäsipari laadunhallinnan tai tuotannon LEAN-projekteihin. Kokemusta esim. kanban, 5S, DMAIC.